Suomi English

Tervetuloa Törmänhoville!

 

 

Törmänhovi on monipuolinen tilauskartano Oulaisissa,

Pohjois-Pohjanmaalla.

Varaa yksityis- ja yritystilaisuutesi meiltä.

 

 

 

KOTIRUOKAA MUKAAN (voi hakea itse tai tuodaan veloituksetta) ma, ke ja pe

Teemme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kotiruokaa, jota voi hakea täältä omiin astioihin tai meiltäkin löytyy pakkausastioita. Ruoat on tehty ilman lisäaineita, runsaalla kermalla ja voilla. Kaikki on laktoositonta ja mahdollisuuksien mukaan myös gluteenitonta. Myymme ruokaa mieluusti isompina erinä eli litroittain ja kiloittain.

 

Keskiviikkona 27.5. tarjolla nokkos-pinaattikeittoa, keitettyjä kananmunia ja tuoreita sämpylöitä. Lisäksi paistetaan kinkkukiusausta kaali-puolukkasalaatin kera.

 

Perjantaina 29.5. tehdään metsäsienikeittoa sekä täytettyä lihamureketta + keitettyjä perunoita.

 

Tilaa samalla myös meillä tehtyä leipää ja pullaa - pikkupullia ja pitkoja.  Ja meiltähän saat myös täytekakkuja, kahvikakkuja ja pikkuleipiä.

 

Ruoat saat omiin astioihin tai meiltäkin löytyy. Tilaukset puhelimitse 040 769 5274 (soitto, tekstiviesti tai whatsapp) hyvissä ajoin, viimeistään valmistuspäivän aamuun klo 9 mennessä. Hae täältä meiltä klo 11-12 tai me tuodaan!

 

 

Lista saattaa muuttua, mutta soittamalla kuulet päivitetyt tiedot. Ruokatoiveita otetaan mielihyvin vastaan eli teemme mitä toivotaan!

 

HUOM! Teemme täytekakkuja, voileipäkakkuja ja muita tarjottavia myös pieniin perhejuhliin. Tee tilauksesi toukokuun viimeiselle viikonlopulle hyvissä ajoin. 

 

Tilaisuudet

Tarjoamme kivat puitteet juhliin, tapahtumiin, kursseille, kokouksille ja leireille. Saat ruokailut, juomat, leipomukset, majoitukset ja ohjelman. Ohjelmat yhteistyössä naapuriemme Ratsu-Ateljeen ja Wanha Woiman sekä muiden ammattilaisten kanssa.

 

Tilausleipomo ja -ravintola

Tilaa herkut suoraan meiltä! Teemme tilauksesta mm. täytekakkuja, kahvikakkuja, munkkeja, pullaa, pikkuleipiä, voileipäkakkuja ja piirakoita.

 

Majoittuminen

  • ryhmät: kurssit, leirit, sukujuhlat
  • pitkäaikaiset asukkaat: esimerkiksi työkeikkalaiset viihtyvät rehtien aamiaistemme, hyvien saunojemme, mukavien sänkyjemme ym. ansiosta  
  • kysy myös yksittäisiä yöpymisiä

 

Vuokrahuoneet

Kun tarvitset pidempiaikaista majoitusta, vastaanottotilaa tai työtilaa, ota yhteyttä!

 

Ota yhteyttä
040 769 5274

info@tormanhovi.fi

 

Olet lämpimästi tervetullut! 

Toivottaen Törmänhovin naiset eli Tiina, Elina, Riitta ja Kirsti

Saukontie 12 - 86300 Oulainen - Puh: 040 769 5274 - info@tormanhovi.fi
Web design Tmi MikaLinkki
Based on design by Webdesign Wien